Sharonfrukt

Mogna mjuka Mogna mjuka sharonfrukter smakar bäst naturella. man ska dela frukten och ät den med sked. skalet är ofta segt och tjockt och det är inte så gott att äta.
Smaken är söt och inte särskilt genomträngande. Om frukterna har förvarats kallt bör de därför ligga framme så att de når rumstemperatur innan de serveras. 
Sharonfrukter äts medan de är fasta, som äpplen, i fruktsallad eller på ostbrickan. Den söta och fylliga smaken gör att frukten passar bra i en mängd desserter.
Med andra ord är din sharon det perfekta alternativet, när du en lördagskväll vill busa till det lite!

Kommentarer
Postat av: fruktfrossare

tack för tipset, ser framemot att få fler vulgära frukttips!

2010-02-25 @ 17:17:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0